Bouwbedrijf Hasselt

Een huis bouwen in Hasselt?

Zoek je een betrouwbaar bouwbedrijf of aannemer in Hasselt dat jouw visie tot leven kan brengen? Bij Bouwbedrijf Marx uit Lummen ben je aan het juiste adres. We zijn niet zomaar een bedrijf. We hebben een stevige reputatie in de regio opgebouwd dankzij meer dan 30 jaar ervaring. Ons familiebedrijf ademt een passie voor bouwen uit waarbij we de traditie van puur Belgisch vakmanschap van generatie op generatie hebben doorgegeven.

Of je nu een particulier bent die zijn of haar droomhuis wil realiseren of een bedrijf dat een functioneel pand nodig heeft, we omarmen elk project met ongeëvenaard enthousiasme. Onze specialiteit ligt in ruwbouwwerken waarbij we jouw wensen, stijl en budget als leidraad nemen. Met trots kunnen we zeggen: wij metselen niet alleen stenen, maar creëren jouw nieuwe thuis. Contacteer ons en laat ons samen jouw ideeën verwezenlijken in Hasselt!

Wil je graag eerst nalezen hoe we te werk gaan? We hebben volgende informatie voor jou geselecteerd:

Wil je ontdekken wat Bouwbedrijf Marx uit Lummen voor jou kan doen? Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen! We staan klaar om een gratis prijsopgave voor je op te stellen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de kosten voor jouw nieuwe thuis.

Wens je meer informatie?

Gelieve dan onderstaand formulier in te vullen!

bd7
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie