Wanneer je kiest voor Bouwbedrijf Marx, kies je voor een partnerschap dat draait om meer dan alleen de bouw van je huis en thuis. We streven ernaar om jou een zorgeloze ervaring te bieden. Bij Bouwbedrijf Marx geloven we in open communicatie en transparantie gedurende het hele traject. Zo bouw je niet niet alleen een huis, maar creëer je een thuis waar jouw unieke stempel op rust.

Meer dan 30 jaar ervaring

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare aannemer voor jouw toekomstige thuis? Bouwbedrijf Marx uit Lummen is jouw partner! Met een gevestigde reputatie als dé referentie voor woningbouw in Lummen en omgeving, bieden we meer dan 30 jaar aan ervaring.

Toegewijd familiebedrijf

Als toegewijd familiebedrijf omarmen we de passie voor bouwen en staan we voor puur Belgisch vakmanschap. Van generatie op generatie doorgegeven. Onze specialiteit? Ruwbouwwerken waarbij jouw wensen, stijl en budget altijd centraal staan. Of het nu voor particulieren of bedrijven is, we zetten ons vol enthousiasme in voor elk project.

Laten we samenwerken!

Benieuwd naar wat Bouwbedrijf Marx voor jou kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op! We stellen graag een gratis prijsofferte op zodat je een helder beeld krijgt van de kosten voor jouw bouwproject.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie